Pacific Reef 430 TC tunneltent

Royale tunneltent voor 4 tot 5 personen met rechte wanden
Vanaf € 1.499,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 430 TC tunneltent is een royale tent met rechte wanden, geschikt voor vier tot vijf personen. De Safarica tunneltent heeft door het gebruik van rechte wanden meer hoogte binnenin.

Materialen

Zowel de buitentent als de binnentent zijn gemaakt van ademend technisch katoen. Het PE kuipgrondzeil is neerklapbaar en inritsbaar. De deuren hebben extra zware 10 mm ritsen en de tent heeft een volledige horrengaasdeur.

Technieken

De royale tunneltent is voorzien van permanente ventilatie door het Vario Vent ventilatiesysteem in combinatie met het gebruik van horrengaas. De ramen met variosysteem hebben gordijnen en maken het mogelijk om traploos te verduisteren. Voor zorgeloos stroomgebruik in de tent is er een stroomkabel doorvoer systeem, afsluitbaar met rits.

Indeling

De indeling van de binnentent is flexibel door de wegritsbare scheidingswanden. Wanneer deze wanden niet weggeritst zijn heeft de tent een slaapcabine voor een persoon en twee slaapcabines geschikt voor twee personen. Alle slaapvertrekken zijn 230 cm lang en hebben extra donkere binnententen voor nog meer slaapcomfort. Tot slot heeft de tent een zij-ingang en opbergzakken in de slaapcabines. De voorwand is weg te rollen voor een grotere leefruimte.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 430 TC tunneltent
PLU 1216863
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige - antraciet
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 660 x 430 cm
Hoogte 220 cm
Hoogte voorkant 220 cm
Hoogte midden 220 cm
Hoogte achterkant 180 cm
Aantal slaapvertrekken 3 slaapvertrekken
Pakmaat 85 x Ø38 cm
Gewicht ± 40,6 kg
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen