Over Safarica

Wilt u ongedwongen kunnen genieten in de vrije natuur? Gaan en staan waar u wilt? Zonder in te leveren op kwaliteit? Dan zijn de tenten en accessoires van Safarica een slimme keuze. De lichtgewicht en gebruiksvriendelijke modellen in polyester blinken uit in opzetgemak en flexibiliteit. Zo kunt u met de tenten van Safarica moeiteloos van de ene mooie plek naar de andere trekken. Met Safarica kiest u bovendien voor een gunstig geprijsde tent met een prima afwerking en veel comfort.

Tenten in twee verschillende lijnen

De tenten van Safarica bestaan in twee verschillende lijnen. Iedere lijn heeft zijn eigen bijzondere kenmerken zodat u altijd wel een tent vindt die aansluit bij uw wensen en eisen.
De kleinere modellen in de Safarica Polyester Line zijn uitermate geschikt voor trekkende kampeerders. Door het gebruik van polyester zijn de tenten extra licht en compact. Wie langere tijd op één plek blijft staan, maar niet wil inleveren aan gewicht en opzetgemak, kiest voor een sportieve en comfortabele vier- of zespersoons in de Safarica Polyester Line. Deze familietenten beschikken allemaal over een vaste luifel en kuipgrondzeil.
Snel opzetbare en ruime polyester twee- en driepersoonstenten met para¬plu-systeem vindt u in de Safarica Presto Quick Line. Zeer geschikt voor trekkende kampeerders die op zoek zijn naar extra bagageruimte. In de Presto Space Vario passen ook nog makkelijk een of twee fietsen als u met de fiets op kampeervakantie gaat.

Voor iedere kampeerder een tent

Of u nu met de fiets, te voet of met de auto op vakantie gaat. Iedere dag verder trekt of juist langere tijd op een plek blijft staan. Of u gaat voor lichtgewicht of robuust, met twee of vijf personen, met of zonder kinderen; Safarica heeft altijd wel een tent die bij u past. Daarnaast zijn onze pop-up tenten ideaal als u een bijzettentje zoekt voor uw kinderen of een slaaptent nodig heeft tijdens een muziekfestival.

Sterke punten van Safarica

Voor uw gemak zetten we de sterke punten van Safarica nog eens op een rijtje:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Prima afwerking
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Lichtgewicht en snel op te zetten
  • Sportief ontwerp
  • Van compacte tweepersoons tot comfortabele vijfpersoons tenten

Compleet kampeerplezier met Safarica accessoires

Kamperen wordt nóg leuker en avontuurlijker met onze handige accessoires. Om uw vakantie helemaal compleet te maken kiest u de campingmeubelen, warme slaapzakken, comfortabele slaapmatten en kussens en handige verlichting van Safarica. Speciaal voor kinderen bestaan er de Animal kinderstoelen met een grappige rugleuning in de vorm van een dier.
Voor alle accessoires van Safarica geldt natuurlijk ook dat u voor een gunstige prijs een handig en betrouwbaar kampeerartikel in huis haalt.

 

Over Safarica