Pacific Reef 360 TC tunneltent

Luxe tunneltent met dikwandige aluminium boogstokken
Vanaf € 1.249,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 360 TC tunneltent is een luxe rechtwandige tent met veel ruimte. De Safarica tunneltent biedt ruimte aan maximaal vijf personen.

Materialen

Het frame van de tunneltent bestaat uit dikwandige aluminium boogstokken. Deze stokken zorgen in combinatie met de korte buitentunnels voor meer opzetgemak. De buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen en de binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen. Het PE kuipgrondzeil is neerklapbaar en inritsbaar en de deuren hebben extra zware 10 mm ritsen.

Technieken

De tent is voorzien van een stroomkabel doorvoer systeem met rits voor eenvoudig gebruik van stroom in de tent. De tent is uitgerust met het Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterkant voor permanente ventilatie. Voor verdere ventilatie is er horrengaas geplaatst in de deur en aan de achterzijde van de tent. De ramen hebben naast gordijnen een variosysteem waardoor traploze verduistering mogelijk is.

Indeling

De tunneltent heeft twee slaapcabines van 230 cm lang met extra donkere binnententen. De eerste slaapcabine is geschikt voor maximaal drie personen en de tweede slaapcabine voor twee personen. De slaapcabines zijn flexibel in te delen door wegritsbare scheidingswanden. Naast de slaapcabines is ook de leefruimte flexibel te gebruiken en groter te maken door de wegrolbare voorwand. De tent is voorzien van een zij-ingang met horrengaasdeur en voldoende opbergruimte door opbergzakken in de slaapcabine. De tent is inclusief haringen, scheerlijnen en draagtas.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 360 TC tunneltent
PLU 1216860
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige - antraciet
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 660 x 360 cm
Hoogte 210 cm
Hoogte voorkant 210 cm
Hoogte midden 210 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 250 x 360 cm
Pakmaat 85 x Ø36 cm
Gewicht ± 36,2 kg
Materiaal buitentent Katoen/polyester
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Aluminium
Afmetingen luifel 170 x 360 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen