Pacific Reef 360 TC tunneltent

Safarica Pacific Reef 360 TC tunneltent

De Safarica Pacific Reef 360 TC tunneltent is een luxe tent met rechte wanden voor meer stahoogte. Deze Safarica tunneltent is geschikt voor maximaal vijf personen.

Materialen

Het frame van de tunneltent bestaat uit dikwandige aluminium boogstokken. De korte buitentunnels zorgen voor meer opzetgemak. De binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen en de buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen. Het inritsbare en neerklapbare kuipgrondzeil is gemaakt van PE en de deuren zijn voorzien van extra zware 10 mm ritsen.

Technieken

De tent heeft een stroomkabel doorvoer systeem met rits waardoor u eenvoudig stroom kunt gebruiken binnen in de tent. Daarnaast is de tent uitgerust met het Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde én horrengaas in de deur en aan de achterzijde voor permanente ventilatie. De ramen zijn voorzien van gordijnen en een variosysteem waarmee u traploos kunt verduisteren.

Indeling

De tunneltent heeft twee slaapcabines met een lengte van 230 cm, voorzien van donkere binnententen. De ene ruimte is geschikt voor drie personen en de andere is geschikt voor twee personen. De slaapcabine heeft echter een wegritsbare scheidingswand waardoor de indeling flexibel is. Ook de leefruimte is flexibel in te delen en te vergroten door het wegrollen van de voorwand. De tent heeft een zij-ingang met horrengaasdeur en handige opbergzakken in de slaapcabine. De tent wordt geleverd met scheerlijnen, haringen en draagtas.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 360 TC tunneltent
PLU 1216860
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur beige
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 660 x 360 cm
Hoogte 210 cm
Hoogte voorkant 210 cm
Hoogte midden 210 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 250 x 360 cm
Pakmaat 85 x Ø36 cm
Gewicht ± 36,2 kg
Materiaal buitentent Katoen/polyester
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Materiaal binnentent Katoen/polyester
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Afmetingen luifel 170 x 360 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen