Indian Hills 360 tunneltent

Indian Hills 360 familietent dark Shadow/grey/briljant blue
Vanaf € 729,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Indian Hills 360 tunneltent is een luxe 5-persoons tent met een uitstekende comfort. Deze Safarica tunneltent kan het gehele seizoen gebruikt worden. De vaste luifel zorgt voor schaduw voor uw tent en het Vario Vent ventilatiesysteem geeft een aangename luchtstroom binnen de tent. Dit zorgt voor extra comfort in de zomer. De kuipgrondzeil en het doek met getapte naden houdt water buiten de tent. Hierdoor kunt u zelfs op regenachtige dagen comfortabel kamperen.

Grote leefruimte

De royale leefruimte heeft grote ramen voor een fijne lichtinval en een extra buitengevoel als u binnen zit. Aan deze ramen zitten gordijnen en een variosysteem, waardoor u deze makkelijk kunt verduisteren en extra privacy kunt creëren. Het leefgedeelte kunt u gemakkelijk groter maken door de voorwand te verwijderen. De zij-ingang is voorzien van een horrengaas, waardoor insecten buiten de tent blijven. De tent heeft rechte wanden en heeft daardoor veel stahoogte.

Comfortabel slaapgedeelte

In het slaapgedeelte kunnen 5 personen slapen. U kunt echter ook de tussenwand weghalen en de slaapcabines veranderen in één grote slaapcabine. Het slaapgedeelte blijft lekker donker, waardoor u goed kunt slapen. In zowel de slaapcabines als de leefruimte zijn voldoende opbergmogelijkheden.

Gebruiksvriendelijke tent

De tent is gebruiksvriendelijk door de korte buitentunnels. Hierdoor kunt u de Indian Hills 360 gemakkelijk en snel opzetten. Verder heeft de tent een frame van glasfiber boogstokken. Dit geeft de tent een stevige constructie.

Meer informatie
Productnaam Indian Hills 360 tunneltent
PLU 1490493
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Grijs - antraciet
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 655 x 360 cm
Hoogte 220 cm
Hoogte voorkant 220 cm
Hoogte midden 220 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 250 x 360 cm
Pakmaat 76 x Ø33 cm
Gewicht ± 23,5 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Glasfiber
Afmetingen luifel 165 x 360 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen