Cycloon L pop up tent dark blue

Pop Up bijzettent is supersnel opzetbaar
Vanaf € 149,00
Bekijk verkooppunten

De Cycloon L pop up tent is geschikt voor maximaal 3 personen. De tent is gemaakt met hoogwaardige materialen. Deze tent komt standaard met een draagtas, haringen en scheerlijnen. Door het lichtgewicht is de tent makkelijk te vervoeren.

Waterdichte pop up tent

Het buitendoek van de tent bestaat uit honeycomb polyester. Dit doek heeft een waterkolom van 4000 millimeter, waardoor regen en ander vocht buiten de deur blijft. Het Oxford polyester grondzeil is bestand tegen een stootje en zorgt voor extra bescherming van de tent. De tent is eenvoudig op te zetten. Door de tent op te gooien klapt deze automatisch uit waarna u de tent alleen nog maar vast hoeft te zetten met de haringen en de scheerlijnen.

Comfortabel en compact

De Cycloon L tent is aan de voorkant uitgerust met een hordeur. Deze deur is eenvoudig te openen en te sluiten en zorgt ervoor dat er geen ongedierte in de tent kan komen. Verder zorgt de hordeur in combinatie met de gebruikte materialen voor voldoende ventilatie waardoor het niet te warm wordt in de tent. Het slaapgedeelte biedt ruimte voor maximaal 3 personen.

Tip: oefen thuis alvast met het invouwen van de pop up tent. Het opzetten is een fluitje van een cent, maar het invouwen kost vaak wat meer moeite

Meer informatie
Productnaam Cycloon L pop up tent dark blue
PLU 1215725
Merk Safarica
Soort Lichtgewicht tent, Pop up tent
Kleur Dark blue/grey/briljant blue
Aantal personen 3 personen
Afmetingen (l x b) 270 x 190 cm
Hoogte 120 cm
Aantal slaapvertrekken 1 slaapvertrek
Afmetingen slaapcabine (l x b) 250 x 180 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) N.v.t.
Gewicht ± 3,4 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyester
Grondzeil leefruimte N.v.t.
Materiaal grondzeil Polyester
Materiaal stokken Glasfiber