Chicco 2 tunneltent dark shadow

2 persoons tunneltent met aparte slaapcabines
Vanaf € 229,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Chicco 2 tunneltent is zowel eenvoudig op te zetten als af te breken. De tent komt standaard met haringen, scheerlijnen en een draagtas. De haringen en scheerlijnen zorgen ervoor dat de tent stevig vast staat en niet van zijn plaats komt.

Vis-á-vis model

De twee slaapcabines hebben een afmeting van 220 x 100 cm. Deze cabines bieden elk ruimte voor slechts een persoon. Tussen de twee cabines is het leefgedeelte met een afmeting van 240 x 100 cm. De tent heeft op het hoogste punt een hoogte van 130 cm. Het leefgedeelte is aan beide kanten voorzien van ramen waarvan één zijde ook als deur fungeert. Hierdoor is er voldoende lichtinval waardoor de tent ruimer lijkt. In het leefgedeelte kunt u ook uw bagage netjes bewaren.

Lichtgewicht en sneldrogend

De Chicco tunneltent bestaat uit honeycomb polyester. Dit sterke polyester met honingraatstructuur is licht van gewicht en sneldrogend. De binnentent is gemaakt van ademend polyester voor een optimaal slaapcomfort. Door het lage gewicht van de tent is dit model eenvoudig te vervoeren in de draagtas. Dit model is ook geschikt voor de rondtrekkende kampeerder die op zoek is naar comfort.

Meer informatie
Productnaam Chicco 2 tunneltent dark shadow
PLU 1216450
Merk Safarica
Soort Tunneltent
Kleur Dark shadow/grey/briljant blue
Aantal personen 2 personen
Afmetingen (l x b) 240 x 320 cm
Hoogte 130 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 220 x 100 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 220 x 100 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 240 x 100 cm
Gewicht ± 7,4 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyester
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Glasfiber