Peg Bumper

Safarica Peg Bumper haring beschermer set a 4 stuks

De Peg Bumper is een nieuwe en onmisbare kampeeraccessoire die in samenwerking met De Wit is ontwikkeld. Het is een simpele maar handige accessoire voor de kampeerders die er op uit trekken met een tent. Dit vindingrijke haringhoedje voorkomt namelijk dat u zich stoot aan een uitstekende tentharing.

Handig in gebruik

De Peg Bumper is aan de zijkant voorzien van een kleine opening waar de scheerlijn doorheen gaat. Schuif eerst de Peg Bumper over het uiteinde van de scheerlijn en bevestig daarna de scheerlijn, zoals u normaal gewend bent, aan de tentharing en sla de haring in de grond. Nu kunt u deze praktische accessoire over de haring laten zakken zodat u zich niet meer kunt stoten aan een haring of kan struikelen over een scheerlijn.

Flexibel materiaal

De Peg Bumper is gemaakt van sterk maar soepel kunststof materiaal waardoor het een beetje mee beweegt wanneer u er tegen aan loopt. Pijnlijke tenen zijn dus verleden tijd. De Peg Bumper is een ideale oplossing die snel is toe te passen zodat de kans op struikelpartijen en pijnlijke voeten wordt verkleind.

De Peg Bumper wordt geleverd per vier stuks.

Meer informatie
Productnaam Peg Bumper
PLU 1216503
Merk Safarica