Pacific Reef 360 tunneltent

Tunneltent voor 4 tot 5 personen met zij-ingang en luifel
Vanaf € 649,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 360 tunneltent is een 4 tot 5 persoons tunneltent met vaste luifel en een zij-ingang. De Safarica tent heeft een frame bestaande uit glasfiber boogstokken. De rechte wanden zorgen voor extra hoogte in de tent.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met een Pu coating en de binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. Het Pe kuipgrondzeil is vast en neerklapbaar en de naden van de tent zijn getapet. De tent heeft een zij-ingang met een volledige horrengaasdeur. Alle deuren van de tent zijn voorzien van zware 8 mm ritsen.

Technieken

De Safarica tunneltent heeft een Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterkant voor optimale en permanente ventilatie. Naast ventilatie heeft de tent een stroomkabel doorvoer systeem voorzien van ritsen voor het gebruik van stroom binnenin de tent. De ramen zijn uitgerust met gordijnen die werken middels het variosysteem voor traploos verduisteren met een perfecte afsluiting.

Indeling

De tent heeft een slaapcabine die flexibel in te delen is met behulp van een wegritsbare scheidingswand. In principe heeft de tent twee slaapcabines, een hiervan is geschikt voor twee personen en de andere is geschikt voor drie personen. De slaapcabines hebben een extra donkere binnentent en zijn 230 cm lang. De tent heeft handige opbergvakken in de leefruimte én in de slaapcabines. De tent heeft een zij-ingang en een wegrolbare voorwand waarmee de leefruimte groter gemaakt kan worden.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 360 tunneltent
PLU 1216878
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Antraciet - grijs
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 655 x 360 cm
Hoogte 220
Hoogte voorkant 220
Hoogte midden 220
Hoogte achterkant 190
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 250 x 360 cm
Pakmaat 76 x Ø33 cm
Gewicht 22,8
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Glasfiber
Afmetingen luifel 165 x 360 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen
Artikelnummer fabrikant 1216878