Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent

Rechtwandige opblaasbare tent voor vier tot vijf personen
Vanaf € 999,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent heeft rechte wanden, een vaste luifel en zij-ingang. Deze rechte wanden creëren meer hoogte binnenin de tent. Deze Safarica tent biedt ruimte aan vier tot vijf personen en is gemakkelijk en zeer snel op te zetten.

Materialen

De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide en de buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met PU coating. Het frame van de tent bestaat uit opblaasbare luchtslangen. Het kuipgrondzeil van PE is zowel vast als neerklapbaar en de naden van de tent zijn getapet. De tent heeft zware 8 mm deurritsen en de deuren zijn voorzien van horrengaas.

Technieken

Voor permanente ventilatie is er een Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde ingebouwd. Ook het horrengaas in de achterkant van de tent en de horrengaasdeur dragen bij aan de ventilatie. De tent is voorzien van een stroomkabel doorvoer systeem met rits en de ramen hebben gordijnen met variosysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om traploos te verduisteren met een perfecte afsluiting.

Indeling

De tunneltent heeft een wegritsbare scheidingswand tussen de slaapcabines voor een flexibele indeling. De tent heeft met aanwezigheid van deze scheidingswand een slaapcabine voor twee personen en een slaapcabine voor drie personen. Voor nog meer flexibiliteit is de voorwand weg te rollen. Als u hiervoor kiest zal de leefruimte groter worden. De tent heeft opbergvakken in de leefruimte én in de slaapcabine en een zij-ingang.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent
PLU 1216882
Merk Safarica
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur Antraciet - grijs
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 655 x 360 cm
Hoogte 220 cm
Hoogte voorkant 220 cm
Hoogte midden 220 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 250 x 360 cm
Pakmaat 87 x 43 x 40 cm
Gewicht ± 25,7 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes/glasfiber
Afmetingen luifel 165 x 365 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen