Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent

Safarica Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent
Vanaf € 999,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent is een rechtwandige tent met een vaste luifel en een zij-ingang. De rechte wanden zorgen voor meer hoogte in de tent. Deze Safarica tent is geschikt voor vier tot vijf personen en is snel en gemakkelijk op te zetten.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met PU coating en de binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. De tent heeft een frame bestaande uit opblaasbare luchtslangen waardoor de tent snel en eenvoudig op te zetten is. Het PE kuipgrondzeil is neerklapbaar en vast en de naden van de tent zijn getapet. De deuren zijn voorzien van horrengaas en zware 8 mm deurritsen.

Technieken

Om de tent voldoende te laten ventileren is er een Vario Vent ventilatiesysteem ingebouwd aan de achterzijde voor permanent gebruik. Ook de horrengaasdeur en het horrengaas in de achterzijde dragen bij aan een goede ventilatie. De tent heeft een stroomkabel doorvoer systeem met rits en de ramen zijn voorzien van gordijnen én variosysteem. Dit variosysteem zorgt voor traploze verduistering en perfecte afsluiting.

Indeling

De tunneltent heeft een slaapcabine die opgedeeld is door een wegritsbare scheidingswand. Deze scheidingswand maakt een flexibele indeling mogelijk. Wanneer deze scheidingswand geplaatst is, is er sprake van een slaapcabine voor drie personen en een slaapcabine voor twee personen. Ook de voorwand is flexibel te gebruiken door de mogelijkheid tot wegrollen. Mocht u hiervoor kiezen zal de leefruimte groter worden. De tent heeft een zij-ingang en opbergvakken in zowel de slaapcabine als in de leefruimte.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 360 Air opblaasbare tent
PLU 1216882
Merk Safarica
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur grijs
Aantal personen 5 personen
Afmetingen (l x b) 655 x 360 cm
Hoogte 220 cm
Hoogte voorkant 220 cm
Hoogte midden 220 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 150 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 250 x 360 cm
Pakmaat 87 x 43 x 40 cm
Gewicht ± 25,7 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Opblaasbare tubes/glasfiber
Afmetingen luifel 165 x 365 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen