Pacific Reef 310 tunneltent

Safarica Pacific Reef 310 tunneltent
Vanaf € 499,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 310 tunneltent is een vier persoons tent met rechte wanden voor meer stahoogte. Deze Safarica tunneltent heeft een zij-ingang en een vaste luifel aan de voorzijde.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met PU coating. De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide en voorzien van een PU kuipgrondzeil wat vast en neerklapbaar is. De tunneltent heeft getapete naden en een zij-ingang met een deur van horrengaas. De tent heeft een frame van glasfiber en staal gecombineerde boogstokken en zware 8 mm deurritsen.

Technieken

De Safarica tent is voorzien van een Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde voor permanente ventilatie. De ramen van de tent zijn standaard uitgerust met gordijnen en variosysteem voor traploos verduisteren. Voor stroom in de tent is een stroomkabel doorvoer systeem toegevoegd met rits.

Indeling

De tent heeft twee slaapcabines voor ieder twee personen. Deze cabines zijn echter flexibel in te delen door middel van een wegritsbare scheidingswand. De lengte van de slaapcabine is extra lang, namelijk 230 cm. Ook is er gebruik gemaakt van een extra donkere binnentent om het slaapcomfort te optimaliseren. De tent heeft een zij-ingang en wegrolbare voorwand. Deze voorwand maakt het mogelijk om de leefruimte te vergroten. Er is genoeg opbergruimte in de tent door de opbergvakken in zowel de leefruimte als de slaapcabines.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 310 tunneltent
PLU 1216877
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur grijs
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 560 x 310 cm
Hoogte 210 cm
Hoogte voorkant 210 cm
Hoogte midden 210 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 160 x 310 cm
Pakmaat 76 x Ø30 cm
Gewicht ± 17,75 kg
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Staal
Afmetingen luifel 160 x 310 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen