Pacific Reef 310 tunneltent

Tunneltent met glasfiber boogstokken en rechte wanden voor vier personen
Vanaf € 499,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 310 tunneltent is geschikt voor vier personen en voorzien van rechte wanden voor meer stahoogte. Deze Safarica tunneltent heeft een vaste luifel aan de voorzijde en een zij-ingang. Het frame van de tent is gemaakt van glasfiber boogstokken.

Materialen

De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met Pu coating. De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. In deze binnentent is een neerklapbaar en vast PU kuipgrondzeil verwerkt. De tunneltent heeft een zij-ingang met een deur van horrengaas en alle naden zijn getapet. Het frame van de tent is van glasfiber boogstokken en de deuren zijn voorzien van zware 8 mm ritsen.

Technieken

De Safarica tent heeft permanente ventilatie door het Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde. De ramen zijn voorzien van gordijnen en een variosysteem waarmee traploze verduistering mogelijk is. De tent is uitgerust met een stroomkabel doorvoer systeem met rits waardoor u probleemloos gebruik kunt maken van stroom.

Indeling

De tent heeft twee slaapcabines die beide geschikt zijn voor twee personen. Tussen deze slaapcabines is een wegritsbare scheidingswand te vinden, hierdoor is de indeling flexibel. De lengte van de slaapcabine is 230 cm en de slaapcabine heeft een donkere binnentent voor meer slaapcomfort. De tent heeft een wegrolbare voorwand en een zij-ingang. Het wegrollen van de voorwand zorgt voor een grotere leefruimte. De tent is voorzien van voldoende opbergruimte door middel van opbergvakken in zowel de slaapcabines als in de leefruimte.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 310 tunneltent
PLU 1216877
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Antraciet - grijs
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 560 x 310 cm
Hoogte 210
Hoogte voorkant 210
Hoogte midden 210
Hoogte achterkant 190
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 160 x 310 cm
Pakmaat 76 x Ø30 cm
Gewicht 17,75
Materiaal buitentent Polyester
Waterkolom 4.000 mm
Materiaal binnentent Polyamide
Grondzeil leefruimte Vast
Materiaal grondzeil PE
Materiaal stokken Glasfiber
Afmetingen luifel 160 x 310 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen
Artikelnummer fabrikant 1216877