Pacific Reef 310 TC tunneltent

Luxe tunneltent voor vier personen met een vaste luifel
Vanaf € 1.099,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 310 TC tunneltent is een luxe tent voor vier personen met een vaste luifel en een zij-ingang. Deze Safarica tunneltent is rechtwandig voor extra hoogte in de tent.

Materialen

Het frame van de tent bestaat uit dikwandige aluminium boogstokken. Om het opzetgemak te bevorderen is de tent voorzien van korte buitentunnels. De tent heeft een PE kuipgrondzeil wat inritsbaar én neerklapbaar is en de deuren zijn voorzien van extra zware 10 mm ritsen. Zowel de buiten- als de binnentent zijn gemaakt van ademend technisch katoen.

Technieken

De tent is voorzien van permanente ventilatie door het Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterkant. Naast het vario vent systeem zorgen ook de horrengaasdeuren voor extra ventilatie. De ramen zijn voorzien van gordijnen en een variosysteem. Het variosysteem maakt traploos verduisteren mogelijk en heeft een perfecte aansluiting door het gebruik van ritsen. Voor stroomgebruik in de tent is er een stroomkabel doorvoer systeem met ritsen verwerkt.

Indeling

De tent heeft scheidingswanden die wegritsbaar zijn waardoor de binnentent flexibel in te delen is. Met aanwezigheid van de scheidingswand zijn er twee slaapcabines voor twee personen. Deze slaapcabines bieden optimaal slaapcomfort door de extra lange lengte van 230 cm en de extra donkere binnentent. De tunneltent van Safarica biedt voldoende opbergruimte door de opbergzakken in de slaapcabine. De tent heeft tot slot een zij-ingang en de leefruimte is optioneel te vergroten door het wegrollen van de voorwand.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 310 TC tunneltent
PLU 1216857
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur Beige - antraciet
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 575 x 310 cm
Hoogte 200 cm
Hoogte voorkant 200 cm
Hoogte midden 200 cm
Hoogte achterkant 180 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Pakmaat 85 x 31 x 32 cm
Gewicht ± 28,4 kg
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen