Pacific Reef 310 TC tunneltent

Safarica Pacific Reef 310 TC tunneltent
Vanaf € 999,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 310 TC tunneltent is een luxe 4 persoons tent met een zij-ingang en vaste luifel. Deze Safarica tunneltent heeft rechte wanden wat de hoogte in de tent ten goede komt.

Materialen

De tent heeft een frame bestaande uit dikwandige aluminium boogstokken. De korte buitentunnels dragen bij aan het opzetgemak. De tent heeft een inritsbaar en neerklapbaar PE kuipgrondzeil en extra zware 10 mm deurritsen. De binnentent is gemaakt van ademend technisch katoen en polyamide, ook de buitentent is gemaakt van ademend technisch katoen.

Technieken

De tent is uitgerust met een Vario Vent ventilatiesysteem aan de achterzijde voor permanente ventilatie. De deuren zijn voorzien van horrengaas voor extra ventilatie. De ramen hebben gordijnen en werken met een variosysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om traploos te verduisteren en heeft een perfecte aansluiting door middel van ritsen. Op het gebied van stroom heeft de tent een stroomkabel doorvoer systeem, wederom met ritsen.

Indeling

De tent heeft wegritsbare scheidingswanden waardoor u de binnentent flexibel kunt indelen. Met de scheidingswand is er sprake van twee slaapcabines, ieder geschikt voor twee personen. Deze slaapcabines zorgen voor optimaal slaapcomfort door de extra donkere binnentent in combinatie met de extra lange lengte van 230 cm. De tunneltent van Safarica heeft opbergzakken in de slaapcabine en een zij-ingang. De leefruimte is groter te maken door het gebruik van de wegrolbare voorwand.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 310 TC tunneltent
PLU 1216857
Merk Safarica
Soort Familietent, Tunneltent
Kleur grijs
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 575 x 310 cm
Hoogte 200 cm
Hoogte voorkant 200 cm
Hoogte midden 200 cm
Hoogte achterkant 180 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 160 x 310 cm
Pakmaat 85 x 31 x 32 cm
Gewicht ± 28,4 kg
Doekdikte buitentent 210 gr/m²
Afmetingen luifel 170 x 310 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Scheerlijnen