Pacific Reef 310 Air opblaasbare tent

Safarica Pacific Reef 310 Air opblaasbare tent
Vanaf € 799,00
Bekijk verkooppunten

De Safarica Pacific Reef 310 Air opblaasbare tent is een rechtwandige tunneltent met een zij-ingang en een vaste luifel. Deze Safarica tent is geschikt voor maximaal vier personen en is gemakkelijk op te zetten door middel van luchtslangen.

Materialen

De binnentent is gemaakt van ventilerend polyamide. De buitentent is gemaakt van polyester honeycomb met PU coating. Het frame van de tunneltent bestaat uit opblaasbare luchtslangen voor meer opzetgemak. De tent is voorzien van een neerklapbaar en vast PE kuipgrondzeil. De naden van de oppomptent zijn getapet en de deuren zijn voorzien van zware 8 mm ritsen. De deur is daarnaast ook voorzien van horrengaas voor ventilatie.

Technieken

Op het gebied van ventilatie heeft de tent naast de horrengaas deur een permanent Vario Vent vetilatiesysteem aan de achterzijde. De ramen in de tent zijn voorzien van gordijnen en een variosysteem waardoor u de ramen traploos kunt verduisteren. Ook biedt dit systeem een perfecte afsluiting door middel van ritsen. Naast bovenstaande technieken heeft de tent een stroomkabel doorvoer systeem. Dit systeem is afsluitbaar met ritsen.

Indeling

De Safarica tent heeft twee slaapcabines, ieder geschikt voor twee personen. De slaapcabines zijn extra donker voor meer comfort en hebben een lengte van 230 cm. Tussen de slaapcabines is een wegritsbare scheidingswand geplaatst. Deze wand is dus weg te ritsen voor een flexibele indeling van de binnentent. Voor nog meer flexibiliteit kan de voorwand weggerold worden om zo een grotere leefruimte te creëren. De tent is voorzien van een zij-ingang met horrengaasdeur en opbergvakken in zowel de slaapcabine als de leefruimte.

Meer informatie
Productnaam Pacific Reef 310 Air opblaasbare tent
PLU 1216881
Merk Safarica
Soort Familietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Kleur grijs
Aantal personen 4 personen
Afmetingen (l x b) 560 x 310 cm
Hoogte 210 cm
Hoogte voorkant 210 cm
Hoogte midden 210 cm
Hoogte achterkant 190 cm
Aantal slaapvertrekken 2 slaapvertrekken
Afmetingen slaapcabine (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 (l x b) 230 x 140 cm
Afmetingen leefruimte (l x b) 160 x 310 cm
Pakmaat 80 x 38 x 37 cm
Gewicht ± 19,8 kg
Waterkolom 4.000 mm
Afmetingen luifel 160 x 310 cm
Inclusief Draagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen